Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Toprağımıza, Suyumuza, Havamıza Sahip Çıkacağız!”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, son günlerde sık sık çevre katliamlarıyla gündeme gelen Kaz Dağları ve kentte hayata geçirilmek istenen JES projelerine karşı duruşuyla bilinen İDA Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Gökhan, “Toprağımıza, suyumuza, havamıza sahip çıkmak için mücadelemiz dün olduğu gibi yarın da devam edecektir” şeklinde konuştu.

Çanakkale’de çevreci derneklerin son zamanlarda bir numaralı gündem maddesi JES’ler ve Kaz Dağları’nda yaşanan çevre tahribatı… Her gün art arda yayınladıkları basın bildirileri ile çevre katliamlarını kınayan derneklerden biri de İDA Dayanışma Derneği… Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da dün, derneği ziyaret ederek JES ve Kaz Dağları ile ilgili dernek yetkililerinden bilgi aldı.

“Mücadelemiz devam edecek…”

Gökhan, ziyaretin ardından Çanakkale’nin ülkenin önemli bir değeri olduğunu ve böylesi bir cennetin de tahrip edilerek yok edilmesini asla kabul etmediklerini belirterek “Çevre katliamlarıyla anılan Kaz Dağları ve Çanakkale’de sosyal, kültürel, ekolojik haklara yapılan saldırılara karşı kurulan İDA Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettik. Toprağımıza, suyumuza, havamıza sahip çıkmak için mücadelemiz dün olduğu gibi yarın da devam edecektir” şeklinde konuştu.

Esra Çanlı

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech