Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Helalleştiler

Çanakkale Belediye Meclisi 31

Çanakkale Belediye Meclisi 31 Mart yerel seçimlerinden önce son meclisini gerçekleştirdi. Mart ayı meclis toplantısının ikinci oturumu dün tamamlandı ve Belediye Meclisi üyeleri helalleşti.

Çanakkale Belediye Meclisi’nin Mart ayı Meclis Toplantısının ikinci oturumu dün sonuçlandı. Belediye Meclis üyelerinin bir bölümünün katıldığı meclis toplantısı bu Belediye Meclis üyelerinin son meclis toplantısı oldu. Belediye Meclisinin 31 Mart Yerel Seçimlerinden önce gerçekleşen son toplantısında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti. Başkan, “İyisi ile kötüsü ile 5 yılı geride bıraktık, güldük, sinirlendik ama bu kentin menfaati için çalıştık. Benim hakkım sizlere helal olsun” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu ise basın mensuplarına teşekkür etti. Basın mensupları bizlerle gece gündüz çalıştılar. Meclisi her zaman yakından takip ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz”  ifadelerini kullandı.

Belediye Meclisi helalleşmeler sonucunda son bulurken, toplu fotoğraf çektirildi. Mevcut yönetimin son Meclisi böylelikle arşivlere geçmiş oldu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech