Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İki amcaoğlundan biri mezara, biri mahpusa

Bayramiç’te kan donduran bir

Bayramiç’te kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Aralarında namus meselesinden dolayı tartışma çıkan B.K., amcaoğlu R.D.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıdaki bıçak darbesiyle öldürdü. Polise teslim olan B.K., ifadesinin ardından adli makamlara sevk edilerek tutuklandı.

İki amcaoğlunun arasındaki namus meselesi olduğu ileri sürülen olayda B.K. (17), ekmek bıçağı ile 40 yaşındaki amcaoğlu R.D.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıda bıçak darbesiyle öldürdü.

Gece saat 03.30 sularında B.K., aralarında namus meselesi olduğu ileri sürülen bir sorun nedeniyle R.D.’nin (40) Camicedit Mahallesi Garaj Sokak’taki kardeşinin evinin önüne gitti. B.K., telefonla aradığı Demir’den evden çıkmasını istedi. B. K. ile D., kapı önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.K., elindeki ekmek bıçağıyla D.’ye saldırdı. Sokağın üzerinde devam eden kavga sonrası D., vücuduna aldığı çok sayıdaki bıçak darbesi sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay yerinden kaçan B.K., bir süre sonra polise teslim oldu. Cinayet aleti bıçak ise B.K.’nın ifadesi sonrası evinde ele geçirildi. D.’nin cenazesi savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Emniyetteki ifadesi alınan B.K., Bayramiç Savcılığına sevk edildi. Savcılığa getirtilen B.K., ardından mahkemeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gizem Erdoğan

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech