Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Eşit, Adaletli, Kardeşçe ve Barış İçinde…”

CHP Çan Belediye Başkan

CHP Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz’ün proje ve aday tanıtım toplantısı Nadir Pazarbaşı’nda, oldukça coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. CHP İl ve ilçe teşkilatlarının da katıldığı toplantıda konuşan Bülent Öz “kentin kaynaklarını, halkın parasını, belediye bütçesini doğru ve yerinde kullanmayı, herkese eşit koşulda, adaletli, kardeşçe ve barış içinde yaşamayı görev bileceğim” şeklinde konuştu.

31 Mart yerel seçim çalışmalarını hızlandıran CHP Çanakkale teşkilatı, kalabalık bir kadroyla CHP Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz’ün proje ve aday tanıtım toplantısına katıldı. CHP Milletvekilleri Muharrem Erkek ile Özgür Ceylan, CHP Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Millet İttifakı’nın Kepez Belediye Başkan Adayı Birol Aslan ve CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan’ın katılım gösterdiği toplantıda konuşan Öz, şu ifadeleri kullandı:

“Mutlu bir kent yaratacağız”

“Bugün Çanımızın adaletli, paylaşımcı ve liyakati esas alan bir yönetim anlayışına ihtiyacı olduğunu görüyoruz. Bizim amacımız insanların huzurla yaşadığı, birlik ve beraberlik içinde olduğu mutlu bir kent yaratmaktır. Ben belediye başkanı olduğumda şehri başarıyla temsil etmeyi, kentin kaynaklarını, halkın parasını, belediye bütçesini doğru ve yerinde kullanmayı, herkese eşit koşulda, adaletli, kardeşçe ve barış içinde yaşamayı görev bileceğimin sözünü veriyorum.”

“Şeffaf Belediyecilik diyoruz!”

Bülent Öz, Çan Belediye Başkanı olması halinde atacağı ilk adımlardan birinin ‘şeffaf belediyecilik’ olacağını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizler ‘şeffaf belediyecilik’ diyoruz! Çünkü bugün Çan Belediyesinin bütçesinin nerelere harcandığını bilmiyoruz. 1 Nisan’da oylarınızla Belediye Başkanı seçildikten sonra tüm Çan halkının, kendi parasının kuruşu kuruşuna nerelere harcandığını bileceği bir süreci hep birlikte yaşayacağız.”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech