Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2 İlçede Koordinasyon Merkezi açıldı

Ak Parti’nin Perşembe günü

Ak Parti’nin Perşembe günü 2 ilçede seçim koordinasyon merkezi açıldı. Açılan koordinasyon merkezlerine Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider’de katıldı.

Ak Parti’nin 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmaları son sürat devam ediyor. Partinin Perşembe günü iki farklı ilçede Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’si açıldı. Gerçekleşen açılışlara Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider’de katıldı.

Açılışlarla ilgili Ak Parti Grup Başkanvekili Turan sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Turan yapmış olduğu paylaşımlarda, “ Çanakkale’mizin en büyük mahallelerinden Barbaros’ta adayımız Ayhan Gider ile beraber SKM açılışındayız. Gelibolu’muzda muazzam bir törenle Seçim Koordinasyon Merkezi’mizi açtık” dedi.

Turan ayrıca Biga’da 3 Nolu Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya geldi. Konuyla ilgili, “Biga’mızda yeni istihdam imkanı olacak 3. Nolu Sanayi Sitesi Kooperatif üyeleri ile bir araya gelerek kuruluş süreci yol haritasını istişare ettik. Gümüşçay bölgesinde yeni sanayi sitesi hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech