Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgeçmişler yarışacak

Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü,

Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğrencilerinin katılacağı ödüllü özgeçmiş yarışması düzenliyor.

Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü’nün haberine göre kurum tarafından ÇOMÜ’de öğrenim gören öğrencilere yönelik ödüllü özgeçmiş yarışması düzenlenecek.

Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan yarışma ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı; “Üniversite öğrencilerimizin mezun olduktan sonra başlayacakları iş arama sürecinde etkili CV’ler hazırlaması iş görüşmelerinin olmazsa olmazlarından. Biz de bu sebeple Çanakkale İŞKUR olarak ödüllü bir CV yarışması düzenliyoruz. ÇOMÜ’de okuyan öğrencilerimizin katılabileceği yarışmamızın başvuruları 18.03.2019 saat 23:59’a kadar www.iskulubu.com adresinden yapılacak. Özgün tasarım ve içeriğe sahip CV’ler arasından seçilecek sonuçlar, 26.03.2019 tarihinde saat 13:00’te ÇOMÜ Troya Kültür Merkezi’nde düzenlenecek İŞKUR Kariyer Günü’nde açıklanacak ve ödüller İŞKUR Kariyer Günü’nde teslim edilecek. Yarışma ile ilgili detay bilgi canakkaleiskur.gov.tr adresinden alınabilecek.”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech