Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hata yapmazsak kazanırız!”

Ak Parti Grup Başkanvekili

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan geçtiğimiz günlerde Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider’in tanıtım toplantısına katıldı. Ayhan Gider’in projelerini kamuoyuna anlatmasından dakikalar önce kürsüde hitap eden Turan, Çanakkale’de hata yapmazsak kazanırız. Eğer kaybedersek herkes aynaya baksın ve sorumluluğu kendisinde arasın” vurgusunda bulundu. Turan ayrıca MHP ile Ak Parti arasında tekrar kurulan Cumhur İttifakı için, “Ülkemiz üzerinde oynana oynanan oyunlar Sayın Bahçeli ve Sayın Erdoğan tarafından bozulmuştur” dedi.

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, geçtiğimiz günlerde İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider’in tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda kürsüde konuşma yapan Turan farklı konulara değindi. Turan, MHP ve Ak Parti arasında kurulan Cumhur İttifakı ile ve Çanakkale’de süren seçim çalışmaları hakkında konuştu.



“Çanakkale en çok Ak Parti’ye yakışır”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, ” Şu anki mevcut belediye yönetimine baktığımızda kavga var, kapris var, aralarında çekişme var, aday sorunu var; heyecan yok, proje yok, hiçbir iddia yok, bundan daha yakın olmadık biz zafere. O yüzden biz hata yapmazsak bambaşka bir sonuç elde edebiliriz. Yanlış yaparsak bilin ki biz yanlış yapmış oluruz, 1 Nisan sabahı belediyeyi alamazsak sakın sorumlu aramayın. Aynaya baksın herkes sorumluyu görsün. Bu mesele Ayhan Gider meselesi değil. Bu mesele Çanakkale’nin tekrar tarihiyle barışma meselesi. Ben gittiğim her yerde şehitler diyarını temsil ettiğimi söylediğimde ‘Merkez hala CHP’de mi?’ denmesinden bıktım artık. O yüzden diyorum ki AK Parti Çanakkale’ye yakışır, Çanakkale en çok AK Parti’ye yakışır.”

“Türkiye üzerine oynanan oyunlar yerle bir oldu”

Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde MHP ile Ak Parti’nin kurmuş olduğu ittifak ile ilgili açıklamalarda bulundu. Turan, “Türkiye üzerine oynanan oyunları Devlet Bahçeli ve Sayın Erdoğan yerle bir etti” vurgusunda bulundu.

Eğer onlar bir şey söylüyorsa kulağımızı bir defa daha açmamız lazım. Eğer beka diyorlarsa bunun altlığı var. Sistem değişikliğini biz daha yeni yaptık. Türkiye’de sistem değişikliğinin oturmaması için, geri dönmek için, ‘Yes sir’ diyen Türkiye olsun diye uğraşan çok sayıda siyasi yapı var. O yüzden bu yolun geri dönmemesi lazım. Yerel seçimlerdir esas olan, ama biz biliyoruz ki tüm dünyada oynanan oyunlarda Türkiye’ye biçilen bir rol vardı. Bu rolü Sayın Bahçeli ve Sayın Erdoğan yerle bir etti. Milletiyle beraber darbelerin karşısında durdu. Sistemi değiştirdi, güçlü yönetimi inşa etti. O yüzden S400’lerden tutun da Suriye politikasına kadar, Mısır’daki darbe girişiminden tutun da Türkiye’deki çukur operasyonlarına kadar Cumhurbaşkanımız bu millet adına masaya oturduğunda, halk desteği zayıflamış denmemesi için, yerel seçimler bizim için bir beka meselesi. Mesele sadece çöp, çukur meselesi değil. O yüzden iki lider de beka diyorsa bir bildiği var” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech