Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO, Brüksel’de

 Çanakkale Ticaret ve Sanayi

 Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Avrupa İşletmeler Ağı tarafından Brüksel’de düzenlenen Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Rekabet Edebilirliği Proje Toplantısına katıldı.

ÇTSO’nun haberine göre Avrupa İşletmeler Ağı “COSME-Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Rekabet Edebilirliği Projesi” kapsamında gerçekleştirilen faaliyet değerlendirme toplantısına katıldı.

Belçika’nın Başkenti Brüksel’de 25 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya, Genel Sekreter Sema Sandal ve ÇTSO Dış Ticaret Uzmanı Mehtap Göynüer ‘in katıldı. Toplantıda, COSME Avrupa İşletmeler Ağı projesi kapsamında 2017-2018 yılında gerçekleştirilen faaliyetler ile 2019 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında Enterprise Europe Network Proje Danışmanı Rebeca De Sancho Mayoral’a bilgi verilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

“COSME PROJESİ İLE İHRACATI HEDEFLEYEN TÜM ÜYELERİMİZİ AVRUPA İŞLETMELER AĞINA KATMAK İSTİYORUZ”

COSME Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Rekabet Edebilirliği projesi hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “Edirne KOSGEB Müdürlüğü koordinasyonunda, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ve Namık Kemal Üniversitesi Teknopark ortaklığında, Enterprise Europe Network WEST-MAR (Avrupa İşletmeler Ağı Batı Marmara Konsorsiyumu) konsorsiyumu olarak yürütmekte olduğumuz projemizle ilgili olarak Brüksel’de 2017-2018 faaliyetler raporumuz hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. COSME projesinin kapsamı her ne kadar “Avrupa İşletmeler Ağı” olarak geçse de neredeyse tüm dünya ile entegre olmuş bir iletişim sistemi. Biz Oda olarak ihracatı hedefleyen tüm üyelerimizin bu ağa katılması için çalışıyoruz. İhracat odaklı üyelerimizi ziyaret ederek firma profillerini sisteme kayıt etmeye başladık. Üyelerimiz bu sayede firmalarını ve ürünlerini binlerce alıcıya tanıtarak ücretsiz olarak buluşturabilecek.” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech