Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

“Yıllık 100 TL’ye Otopark Hizmeti Sunacağız!”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, Marina Restoran’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda kantincilerle bir ara geldi. Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Ayhan Gider, kantincilerin sorunlarını yakinen takip ettiklerini ve çözüm önerilerine her daim açık olduklarını dile getirirken, konuşmasının devamında ise kentin ‘otopark’ sorununa yeniden vurgu yaptı. Gider, her mahalleye katlı otopark yapacaklarını belirterek “vatandaşlarımız yıllık 100 lira karşılığında tüm otoparklardan yararlanabilecekler” sözlerini kullandı. 

Marina Restoran’da kantincilerle birlikte düzenlenen kahvaltı organizasyonu, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider’i bir araya getirdi.

“Kantincilerin sorunlarını biliyoruz”

Kahvaltının ardından söz alan İskenderoğlu “Üç dört ay önce stopajla ilgili bir sorunlarını çözdük kantinci arkadaşlarımız. Ben de esnaflık yaptım O yüzden dertlerini biliyorum, çünkü aynı sorunları ben de yaşadım. İnşallah hakkıyla bu seçim dönemini de atlatır yolumuza bakarız” şeklinde konuştu.

İskenderoğlu’nun ardından söz alan Ayhan Gider ise kantincilerin sorunlarını bildiklerini ve çözüm noktasında istişare yapmaya her daim açık olduklarını söyledi. Konuşmasında, kentin genel problemlerine de değinen Gider şöyle konuştu:

“Sorunun yarısı otoparkla çözülecek”

“Çanakkale eğitim ve turizm kenti. Bu şehir çok daha iyi yönetilmeyi hak ediyor. Bizim birinci önceliğimiz, yerel seçimleri kazandığımız takdirde kesinlikle bu şehrin trafik sorununu çözmek olacak. Her mahalleye katlı otopark yapacağız ve bunu da yap, işlet devret modeliyle yapmayacağız olmayacak. Bunlar kamu belediye hizmeti olacak ve her vatandaşımız yıllık yüz lira karşılığında bütün otoparklardan ücretsiz faydalanacak. Zaten biz bunu yaptığımız zaman yolların yarısı boşalmış, trafik sorununun çoğu da çözülmüş olacak.”

Esra Çanlı

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech