Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mecu Ekibinden Gider’e Tam Destek

İyi Parti’den bir süre

İyi Parti’den bir süre önce istifa eden Adnan Mecu ve ekibi, dün AK Parti Çanakkale Belediye Başkanı Ayhan Gider ile kahvaltıda buluştu. Fikir birlikteliği sağladığını belirten ekip, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Gider’e desteğini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılarak İyi Parti’nin kuruluş aşamasında yer alan, ardından İyi Parti’den de istifa eden Adnan Mecu ve ekibi, yerel seçimlerde Belediye Başkanı Adaylığı sürecinde Ayhan Gider ile çalışarak her konuda kendisini destekleme kararı aldığını bildirdi. Ekibin üyelerinin aileleriyle birlikte katıldığı kahvaltılı toplantıda yalnızca Türk Bayrağı’nın olması dikkat çekti.

MECU: “ÇANAKKALE BÜYÜK SIKINTILARA GEBE”

Mecu, “Çanakkale’mizi kurtarmaya adamış, Çanakkale’nin yetiştirdiği samimi, gayretli, vizyon sahibi, Çanakkale Belediye Başkan Adayımız Ayhan Gider, düzenlediğimiz bu organizasyona katılım sağlayarak bizi mutlu ettiniz.” diyerek Ayhan Gider’i selamlayan Mecu, konuşmasına şu ifadelerle devam etti:

“Hepimizin bildiği üzere Çanakkale maalesef birçok sorunu bünyesinde barındırıyor, yaşadığımız sıkıntılar günlük hayatımızda da hissediliyor. Yerel yönetim tarafından bir çözüm üretilmediği gibi büyüyen Çanakkale gün be gün daha büyük sıkıntılara gebe kalıyor. Bizim arzumuz, Çanakkale’mizin daha yaşanılabilir bir kent olmasıdır.

“FİKİR BİRLİKTELİĞİ SAĞLADIK”

Siyaset birlikteliğimizi oluşturduğumuz arkadaşlarımızla bu konuları değerlendirdiğimizde mevcut yerel yönetimin değişmesi ve bunun için bizimle aynı arzuları taşıyan her arkadaşımız ile gerekli siyasal çalışmayı yapmamız gerektiği hususunda fikir birlikteliği sağladık. Sonuç olarak önümüzdeki yerel seçimlerde Belediye Başkanı Adaylığı sürecinde Sayın Ayhan Gider beyle çalışarak her konuda kendisini destekleme kararı aldığımızı bildirmek isteriz. Ayhan Bey’in bu yıl, bu işi başaracağına eminiz ve biz de ekip olarak arkasındayız.” diye konuştu.

GİDER: “DESTEKLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYECEK”

Mecu’nun ardından söz alan Başkan Adayı Gider ise “Daha önce çeşitli partilerde siyaset yapmış, İyi Parti’nin kuruluşunda görev yapmış arkadaşlar, Türkiye’nin mevcut durumundan ve siyasi gelişmelerden dolayı İyi Parti’den ayrılmışlardı. Bugün onların daveti üzerine buradayım. Yapılan davetin amacı önümüzdeki belediye seçimlerinde bize destek verdiklerini bildirmeleriydi. Bu beni çok mutlu etti. Çünkü Çanakkale’de bu sağ duyunun sesidir. Çanakkale’yi hizmeti istediğinin göstergesidir. Her siyaset yapan insan etrafından aldığı işaretlerle hareket eder. Arkadaşlar da etraflarından böyle talepler almışlar ve kendi aralarında oturup değerlendirmişler ve bize destek olmaya karar vermişler. Biz inanıyoruz ki bu destekler çığ gibi büyüyecek ve bu dönem Çanakkale’yi hizmet belediyeciliği ile, halkın ve milletin belediyeciliği ile tanıştıracağız” diye konuştu.

MECU, GİDER’İN KONTENJANINDA

Ayhan Gider ile birlikte hareket etme kararı alan Adnan Mecu’nun, belediye meclisinde Gider’in kontenjanında yer alacağı öğrenildi. Toplantı Türk Bayrağı altında çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech