Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gider STK’larla buluştu

Ak Parti Çanakkale Belediye

Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider geçtiğimiz günlerde kentin dinamikleri olan odalara ve STK’lara ziyarette bulundu.

Saha çalışmalarını hızlandıran Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, kentte bulunan odalara geçtiğimiz günlerde ziyarette bulundu.

Gider ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşarak kamuoyunu bilgilendirdi. Ziyaretler ile ilgili, “Çanakkale Rehberler Odası’nı ziyaret ettik. Kentimizin kalkınması için turizmin önemi üzerine sohbet ederek, kendilerine katma değerli turizm projemizden bahsettik. Ardından Çanakkale’mize eğitim alanında büyük fayda sağlayacak olan Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi açılış törenine katıldık.

İnsan Hakları Derneği’ni ziyaret ettik. Her zaman önceliğimiz olan Çanakkale’nin ortak noktası insan haklarına saygı ve özgürlükler üzerine gerçekleştirdiğimiz sohbetimizde bu konulara verdiğimiz önem ve hassasiyetimizi dernek üyeleri ile paylaştık. Ardından gerçekleştirdiğimiz Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Balkan Göçmenleri Derneği ziyaretlerimizde de dernek üyelerimizin bizden talep ve beklentilerini aldık. Çanakkale için gerçekleştirmeyi taahhüt ettiğimiz projelerimizi anlattık. Misafirperverliklerinden dolayı tüm dernek üyelerimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech