Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Çanakkale’ye geliyor

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, 17 Şubat Pazar günü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın açılış ve ziyaretler için Çanakkale’de olacağını söyledi.

Turan, “Çanakkalemiz, son dönemde yatırımlarıyla adından söz ettiriyor. Bu anlamda Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın Çanakkalemize gelecek olması bizim için önemli” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Çanakkalemiz son dönemde köprüsüyle, Gıda OSB’siyle, tünelleriyle kısacası yatırımlarla anılan bir şehir konumuna geldi. Hemen hemen her ay bir bakanımızın şehrimize gelip yatırımları incelemesi bizler için önemli bir durum. Biz Çanakkalemizi ülkemizin kalkınan yüzü konumuna getirmek istiyoruz. Sanayisiyle, esnafıyla, üniversitesiyle ülkemizin öncü kuvveti olmasını arzu ediyoruz. Çalışmalarımızın ana ekseninde bu düşünceler yer alıyor” şeklinde ifade etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, 17 Şubat Pazar günü bizi dizi açılış ve ziyaretler için Çanakkale’mizde olacak. Kendisinin teşrifleriyle Çanakkale’mizi Ar-Ge Merkezi yapacak olan Teknopark’ın açılışını gerçekleştirerek, Ezine’mizde SKM açılışına ve tarım ürünlerimize değer katacak Gıda OSB’mizin tanıtım lansmanına teşrif edecektir. Ayrıca OSB yatırım süreci, Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Bölgesi gibi birçok konunun masaya yatırılacağını düşünüyoruz. Tüm bu programlara hemşerilerimizi de davet ediyoruz” dedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech