Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayhan Gider: “Kepez’le Çanakkale’nin Birleşmesi İyi Olur!”

AK Parti Çanakkale Belediye

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, Müteahhitler Birliği ve basın mensuplarıyla Akol Otel’de bir araya geldiği kahvaltı etkinliğinde önemli açıklamalarda bulundu. Gider, Kepez’in akıbetiyle ilgili gelen bir soru üzerine ise “Kepez’le Çanakkale’nin birleşmesi, hangi açıdan bakarsanız bakın bence çok iyi olur” yorumunda bulundu.

Çanakkale Müteahhitler Birliği, Akol Otel’de düzenlediği kahvaltı organizasyonunda AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider’i ağırladı. Gider, kahvaltının ardından basın mensuplarıyla soru cevap şeklinde gerçekleştirdiği konuşmasının bir bölümünde ise Kepez’in akıbetine dair bir soruyla karşılaştı.

“Hangi açıdan bakarsanız bakın, iyi olur”

Ayhan Gider, Kepez’le Çanakkale merkezin birleşme ihtimaline nasıl baktığı yönünde gelen bir soruya ise şöyle cevap verdi:

“Kepez Belediyesi zamanında Çanakkale ile birleşmek için meclisten bir karar alındı. Düşünün, başkanı belediye başkanlığından vazgeçiyor, meclis üyeleri görevlerinden vazgeçiyor. Ama Çanakkale Belediyesi’nden bununla ilgili olumlu bir karar çıkmadı. Ben açıkçası, Karacaören’in de, Güzelyalı’nın da, Dardanous’un da resmi olarak belediyenin içinde olmasını savunuyorum. Bu anlamda Kepez’in merkezle birleşmesi hangi açıdan bakarsanız bakın, çok daha iyi olur.”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech