Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkentte Siyasi Nezaket Dersi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediye

Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı dolayısıyla Ankara’ya giden Eceabat Belediye Başkan Adayı Metin Övün, eğilim yoklamasındaki en yakın rakibi olan partili büyüğü Engin Karataş’ı ziyaret etti. Siyasette örnek bir hareket olarak değerlendirilen ziyareti Karataş sosyal medyasından duyurdu.

ÖVÜN’DEN PARTİLİ BÜYÜĞÜNE ZİYARET

Eğilim yoklamasından birinci çıkan Başkan Adayı Metin Övün, “Bugün Ankara’da Cumhuriyet Halk Partimizden Eceabat Belediye Başkan Aday Adayı olan Engin KARATAŞ ağabeyi ziyaret ettik. Eceabat’ımız için güzel konular konuştuk ve fikir alışverişinde bulunduk.” ziyaret hakkında ifadelerini kullanırken, ikinci en yüksek oyu alarak başkan adaylığına en yakın isim olan Karataş ise Övün’ün ziyaretinden oldukça memnun olduğunu ve neticede kazananın kendileri olacağını vurguladı.

“GÜZEL BİR GÖRÜŞME YAPTIK”

Karataş, şu ifadelere yer verdi: “Bugün Metin Kardeşim ve İlçe Başkanımız Gürol Arkadaşım, Beni Ankara’da ziyaret etti! Çok Mutlu Oldum! Güzel bir görüşme yaptık. Herkes şunu bilsin yakın zamanda gelip çalışarak kazanması için sonuna kadar Metin kardeşimin yanındayım; hiç kimse bizi bölemez ve ayıramaz biz kazanacağız, sonunda Eceabat’ımız kazanacak! Güzel günler yakında canım feda Eceabat’ıma!”

Eylem Gözeldere

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech