Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Işık ziyaretten ziyarete koşuyor

Biga Belediye Başkanı İsmail

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ziyaretlerini hızlandırdı. Işık geçtiğimiz günlerde, canlı hayvan pazarını, Biga Muharip Gaziler Derneği, STK temsilcileri ile buluştu.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık son zamanlarda gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerine hız verdi. Aktif bir biçimde sosyal medya hesaplarını kullanan Başkan Işık gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerini kamuoyu ile paylaştı.

Işık aynı gün içerisinde, STK temsilcileri, Muharip Gaziler Derneği ve canlı hayvan pazarını ziyaret etti.

Konuyla ilgili, “Bundan sonra inşa edeceğimiz toplantı salonu ve ofislerden oluşacak Dernekler Binası ile de birlikte güzel bir çalışma gerçekleştireceğiz. Biga’mızı sivil toplum kuruluşlarımızdan aldığımız destekle güzelleştirdik. Daha güzelini de hep birlikte başaracağız. Sabahın erken saatlerinde canlı hayvan pazarını ziyaret ettik. Pazarcılarımıza hayırlı işler diledik ve vatandaşlarımızla sohbet ettik. Hayvancılığımızın doğru politikalarla daha iyi bir noktaya geleceği günler diliyorum.

Biga Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Biga Şubesi’ni ziyaret ettik. 5 yıl boyuna sivil toplumun her unsurunu önemsedik. Derneklerimize yer konusu başta olmak üzere her konuda destek olduk” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech