Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Barbaros Son 10 yılda Değerli Bir Mahalle Oldu!”

31 Mart Yerel Seçimleri

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken CHP Çanakkale Teşkilatı, propaganda çalışmalarının yürütüleceği seçim bürosu açılışlarına başladı. İlk açılış ise Barbaros Mahallesi’nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar’ın kurdeleyi birlikte kestiği açılış, oldukça geç saatlerde başlamasına rağmen mahalleliden yoğun ilgi gördü. Açılış öncesi konuşan Başkan Gökhan, Barbaros’un Çanakkale için önemine vurgu yaparak “Altyapıda girilmedik, cadde sokak bırakmadık. Rantla değil hakkaniyetle çalıştık ve Barbaros böylece son 10 yılda değerli bir mahalle haline geldi” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar’ın katılımıyla gerçekleştirilen CHP Barbaros Mahallesi Seçim Bürosu açılışı, mahalleliden de yoğun ilgi gördü.

‘Mart’ın sonu bahar’ vurgusu…

Akşam 18.30’dan sonra başlayan açılışta ilk sözü CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık aldı. Uyanık, kısa süren konuşmasında “Ben 2019 Mart yerel Seçimlerinin Çanakkale açısından keyifle huzurla yürüyeceğini düşünüyorum. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan tüm Çanakkale halkına teşekkür ediyorum. Martın sonu bahar olacak diyorum!” ifadelerine yer verdi.

“31 Mart’ta hem bahar gelecek hem çiçekler açacak”

Uyanık’ın ardından kürsüye çıkan CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ise 31 Mart’ta Çanakkale’ye baharın erken geleceğini vurgulayarak şöyle konuştu: “31 Mart’ta tüm Türkiye’de hem çiçekler açacak hem bahar gelecek. Ama bu coşkulu kalabalık, baharın Çanakkale’ye erken geleceğini bize gösteriyor. Ben inanıyorum ki, 31 Mart’ta Çanakkale halkı, 16 yıldır bu kenti son derece başarılı şekilde yöneten, kentin kaynaklarını iyi kullanan, Çanakkale’nin hak ve hukukunu savunan Ülgür Gökhan Bey’e bu şehre hizmet etme görevini yeniden verecektir. Ben bu yolda başkanımıza başarılar diliyorum.”

Açılıştan önceki son konuşmayı ise Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yaptı. Gökhan, yerel seçim çalışmalarının startını Barbaros’tan verdiklerini belirterek şu ifadelerde bulundu:

Başkan Gökhan, Barbaros’a yatırımlarını tek tek anlattı

“31 Mart yerel seçim startımızı buradan başlatıyoruz. Barbaros Mahallesi, Çanakkale’nin en büyük mahallesi ve aynı zamanda en güzel mahallesi… Bizler, belediyede olduğumuz süre boyunca burada pek çok güzel yatırıma imza attık. Bu bölgede ve karşı bölgede iki katlı bir imar vardı mesela, yolları genişleterek, altyapılarını iyileştirerek bunu 4 katına çıkarttık. Kimseye rant yaratmadık. Sadece burada değil Barbaros’un pek çok yerinde yapılaşma oldu ve olmaya da devam ediyor. Altyapıda neredeyse girilmedik cadde, sokak bırakmadık, yeni parklar ekledik… İnönü köprüsü, Altınyıllar Yaşam Merkezi, Çanakkale Belediyesi Özel Eğitim Merkezi… Bununla birlikte mavi bayraklı plaja kavuştunuz, yürüyüş yolları ve bisiklet yolları yaptık, Avcılar kulübünün yanına herkes için yeni bir tesis kazandırdık, çocuklara bilim merkezi yapılmak üzere Çanakkale Seramik Fabrikaları ile protokol yaptık, Barbaros Atam Kreşini açıyoruz… Barbaros Semt Pazarı projesinden de vazgeçmedik. Yeni dönemde de herkesin refahı için yine böyle çalışacağız.”

“Derman belediyeciliği için buradayız”

Ülgür Gökhan, konuşmasına şöyle devam etti: “Bizler burada dertlere derman olmak için varız. Biz derman belediyeciliği için buradayız. Siz bana güvenerek bu şehri emanet ettiniz, kadınlarımız, gençlerimiz bundan hareketle tek tek evlere gidip geçmişin hesabını ve geleceğin projelerini paylaşacak. Barbaros Mahallesi herkesin yaşamak için heves ettiği bir mahalle oldu. Son 10 yılda çok değerli bir mahalle oldu burası. Umuyoruz, 31 Mart’tan sonra da tekrar seçildiğimizde Barbaros’a yatırımlarımızı sürdüreceğiz.”

Açılış, kürsü konuşmalarının ardından Ülgür Gökhan, İsmet Güneşhan, Ali uyanık ve Selahattin Yıldızlar’ın ortaklaşa kestiği kurdele merasimi ile gerçekleşti.

Esra Çanlı

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech