Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO üyeleri fuarda

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerini CNREXPO Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’na götürdü.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın haberine göre 5-9 Şubat 2019 tarihinde İstanbul Yeşilköy CNREXPO Fuar merkezinde gerçekleştirilen Seramik, Banyo ve Mutfak sektörlerine yönelik fuara, Odamızın 7, 8 ve 19 no’lu Meslek Grubu Üyelerinin katılımlarıyla 9 Şubat Cumartesi tarihinde günübirlik ziyaret gerçekleştirildi.

Fuar ziyaretine; 7 no’lu Meslek Komite Başkanı ve Meclis üyesi Ersin Vural, 8 no’ lu Meslek Komite Başkanı Ali Kürşat Kaan Şavlı çok sayıda sektör temsilcisi ile ÇTSO Proje ve İş Geliştirme Uzmanı Gökhan Doğru katıldı.

Fuar ziyareti hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “Yönetim Kurulumuz üyelerimizin ticari faaliyetlerini geliştirmek için her türlü desteği vermeye hazır. Odamız organizasyonunda düzenlenen yurt dışı iş gezilerinde Devletimiz tarafından sağlanan tüm desteklere ilgili mevzuatlar doğrultusunda uygun şartlar sağlandığında  başvuru yapıyor ve üyelerimize avantajlar sağlıyoruz. Yurt içi günübirlik iş gezilerimizin tamamı Odamız tarafından karşılanıyor. Üyelerimiz, ticari faaliyetlerini geliştirici fuar veya ikili iş görüşme organizasyonları için bağlı oldukları Meslek Komiteleri vasıtasıyla taleplerini Yönetim Kurulumuza iletebilirler.” diyerek, düzenlenen fuar ziyaretine katılan Komite Başkanlarına ve sektör temsilcilerine teşekkür etti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech