Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esnaf Odalarından Vali Tavlı’ya Ziyaret

Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar

Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, yönetim kurulu üyeleri  ve ilçelerin esnaf oda başkanları Vali Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti.

Çanakkale Valiliği’nin haberine göre; ziyarette Vali Orhan Tavlı, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve ilçelerin oda başkanlarıyla bir süre görüşerek sohbet etti.

Ziyarette, Çanakkale’ye yapılan mega yatırım olan 1915 Çanakkale Köprüsü ve Çanakkale-Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi gibi devasa yatırımların Çanakkale’nin ekonomik gelişmişliğine sağlayacağı katkılar üzerinde duruldu.

Çanakkale’nin sahip olduğu tarihi, doğal ve turistik potansiyelin çok daha iyi değerlendirilmesi için yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunulan görüşmelerde, 2018 Troya Yılı kapsamında yapılan faaliyet, çalışma ve projelerin Çanakkale’nin tanıtımına sağladığı katkılarla yerli ve yabancı ziyaretçilere açılan Troya Müzesi’nin Çanakkale’nin turizm potansiyeline sağlayacağı katkılar ele alındı.

Yapılan görüşmelerin ardından Vali Tavlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech