Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gururuna yediremedi kubbeye çıktı

Bugün saat 10.30 sularında

Bugün saat 10.30 sularında Mynmar uyruklu M.A (30), Barbaros Mahallesi’nde bulunan Dumlupınar Camii’nin çatısına çıktı. Çatıda intihar girişiminde bulunan M.A’yı polis zar zor ikna edebildi.

Sabah saatlerinde telsizden Dumlupınar Camii’nin kubbesinde bir şahıs olduğu anons edildi. Polis ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine intikal ettiler. Olay yerinde karşılaşılan manzarada, Dumlupınar Camii’nin üzerinde yabancı uyruklu bir şahıs olduğu görüldü. Bu şahıs 5 yıl önce Çanakkale’ye gelen, şartlı mülteci M.A idi. 30 yaşında olan M.A Dumlupınar Camii’nde bulunan tuvalette çalışıyordu.

İddialara göre Camii’nin temizlik işlerini özel bir firma üstlenmişti ve M.A ile aralarında alacak verecek tartışması çıktı. Camii Derneği ve imamın durumu tespit etmesi üzerine tartışmalar büyüdü. Oluşan bu gergin ortamda, mahallelinin desteği ile ayaklarının üzerinde durmaya çalışan M.A konuyu gururuna yediremedi ve kubbeye çıktı.

Olay yerine çok kısa sürede İtfaiye ekipleri de intikal etti ve kubbenin hemen altında branda gerildi. M.A polisin uzun süren ikna çalışmalarına direndi. Şahıs nihayetinde çekilerek aşağıya indirildi. Sağlık kontrollerinin yapılması için Ambulans’a alınan M.A daha sonrasında emniyete sevk edildi.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech