Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Daha yeşil bir Barbaros için ADAYIM!”

Çanakkale Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Soylu, Barbaros Mahallesi Muhtar Adaylığını, hafta sonu Sera Park’ta düzenlediği kahvaltı organizasyonuyla duyurdu. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, YDK Üyesi Serdar Soydan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve çok sayıda siyasinin de katıldığı kahvaltıda açıklama yapan Soylu, “Barbaros’un daha yeşil olması için bu göreve talibim” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye meclis üyeliği yapan Mehmet Soylu, Sera Park’ta düzenlediği kahvaltı organizasyonuyla Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

“52 yıllık Barbarosluyum”

Üyelerin de katılımıyla gerçekleşen kahvaltıda konuşan Soylu, “Uzun yıllar yan yana yürüdüğüm çok değerli arkadaşlarım, hepinize çok teşekkür ederim. Ben, 52 yıllık Barbaroslu’yum. Burada, pek çok yerde yaşadım. Şehitler Diyarı Çanakkale’mizin mahallesi, Barbaros’un daha yeşil olması için bu göreve başvurdum. Katılımınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan kahvaltıya geniş katılım gözlendi. YDK Üyesi Serdar Soydan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve çok sayıda kişinin katıldığı kahvaltı organizasyonun da Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da bir konuşma yaptı.

“Mehmet Soylu, sorumluluk sahibidir”

Gökhan, Mehmet Soylu’nun Barbaros Mahallesi için biçilmiş kaftan olduğunu belirterek “Barbaros gelişmekte olan bir mahalle. O yüzden bu mahallede muhtar olmak çok önemli. Mehmet Soylu arkadaşımız da bu mahallenin sorumluluğunu üstlenmek için aday oldu. Kendisini tanıyoruz, verilen görevleri gayet güzel yapan sorumluluk sahibi bir arkadaşımızdır” diye konuştu.

“Barbaros’ta 3 dönemdir CHP birinci çıkıyor”

“Ben şahsen belediye başkanı olarak Mehmet Soylu arkadaşımız seçilirse, birlikte Barbaros Mahallesi’nin gelişmesi için ne gerekiyorsa yapacağımızı söyleyebilirim. Belediye Meclisi’nde zaten birlikte çalıştık, Mehmet arkadaşımız zaten bu mahallede çok şey yapabilme kabiliyetine sahip bir arkadaşımız. Kendisinin güvenilir bir kimliği var, hizmet etmek için yola çıkıyor. 3 dönemden beri CHP’nin oylarının birinci çıktığı bir mahalle sonuçta Barbaros… Bu açıdan bakarsak bu mahalleli CHP’nin hizmetlerini beğeniyorsa, Mehmet Soylu da bizimle olduğuna göre muhtar olarak onu tercih edeceklerdir diye düşünüyorum.”

Azaları da kamuoyuna tanıtıldı

“Şimdi size azalarımı tanıtacağım” diyerek Aza Adaylarını kamuoyuna duyuran Soylu’nun birlikte çalışacağı isimlerden ise şöyle: İdris Erolan, Nihal Akkan, İsmail Erol, Abbas Gezer, F. Nuray Gürlek, Şadi Uğural, Sevinç Karacan.

MEHMET SOYLU KİMDİR?

“1953 Bayramiç doğumluyum. 52 yıllık Barbaroslu olarak; 54 evler, Aziziye Caddesi, Türk Gücü Caddesi, Köprülü Mehmet Paşa Sokak’ta oturdum. Halen Onur Sokak’ta ikamet etmekteyim.

Evliyim, 2 çocuğum, 3 de torunum var. Sümerbank Sentetik Deri Fabrikasından emekliyim. Halen Belediye Meclis Üyesiyim.

Şehitler Diyarı Çanakkale’mizin güzide Mahallesi Yeşil Barbaros Mahallemizin, daha yeşil olması için muhtar adayı oldum. Bana ve ekibime destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sizlere her zaman bir telefon kadar yakın oldum, olmaya da devam edeceğim. Cep Telefonum: 0543 932 1081.”

Esra Çanlı

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech