Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Başarı çıtamız yükseliyor”

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, yerel basın temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda üniversitenin şehre, şehrin üniversiteye olan katkısının yadsınamaz olduğunun altını çizdi. Prof. Dr. Acer “Gelişimimizi her anlamda arttırıyoruz. Yapılan her yenilikle üniversitenin başarı çıtası sürekli yukarıya taşınıyor.” dedi.

Çanakkale Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Güngör Yıldız, Çanakkale Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Aynur Ganiler ve Kalem Gazetesi Sahibi İlker Yurttaş ile bir araya gelen ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, üniversitenin bundan sonraki dönemde çıtayı daha da yukarıya taşıyacağını söyledi.

Zor günlerin geride kaldığına işaret eden Rektör Acer, “Üniversitemiz artık bilim konuşuyor. Bu çok önemli. Zor bir dönemi geride bıraktık. Bu da önümüzdeki dönemin başarı grafiğine yansıyacak” dedi.

Şehrin gelişmesine üniversitenin önemli katkısının olduğuna işaret eden Acer, “Çanakkale de üniversitemizin gelişiminde önemli rol oynamıştır. Karşılıklı etkileşim vardır. Gelişimimizi her anlamda artırıyoruz. Yeni bölümler, yeni fiziki yapılar, yeni hocalar ve öğrenciler ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi başarı çıtasını sürekli yukarılara taşıyor” dedi.

“Üniversitenin gelişiminin tanığıyım”

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde iki dönem kimsenin rektörlük yapmadığını belirten Rektör Acer “27 yıllık üniversitemizde geçmiş dönemde bir tek Ramazan Aydın hocamız üst üste görev yapmış. Bunun dışında bir örnek yok. Ben de ÇOMÜ’ye1994 yılında geldim. 25 yıldır buradayım ve üniversitemizin nasıl geliştiğinin tanığıyım” diye konuştu.

Bir dönem daha rektörlük yapmak istediğini belirten Acer “Düzlüğe çıktık, sükûneti sağladık ve şimdi bilim konuşmaya başladık. Daha iyi olacağız, daha çok çalışacağız ve üniversitemizin başarısını büyüteceğiz. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni çok iyi tanıyorum. Neyi nasıl yapacağımızı çok iyi biliyorum. Tecrübemi bir dönem daha Üniversitem için ortaya koymak istiyorum.” dedi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech