Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş, “Pazarda fiyatlar düştü”

Lokantacılar ve Gazinocular Odası

Lokantacılar ve Gazinocular Odası Başkanı Selahattin İş, Cuma günü Kapalı Pazar yerinde kurulan Cuma Pazarı’nda denetimlerde bulundu. Denetimler sonucunda gazetemize açıklamalarda bulunan İş, “Alışverişimizi pazardan yapalım, pazarda fiyatlar düştü” vurgusunda bulundu.

Cuma pazarında yükselen fiyatların önü bir türlü alınamıyordu. Pazara giren bir vatandaş herhangi bir ürünü 10 TL’nin altına alamaz olunca tepkiler çığ gibi büyümüştü. Dün öğlen saatlerinde Lokantacılar ve Gazinocular Odası Başkanı Selahattin İş, Çanakkale Belediyesi Zabıta ekipleri ve Vergi Dairesi memurlarınca pazarda esnafa yönelik denetimler gerçekleştirildi. Denetimler sonucunda irsaliye fişleri denetlendi ve eksiklik tespit edilmedi.

Konuya ilgili gazetemize açıklamada bulunan Oda Başkanı Selahattin İş, “Bugün pazarda denetimlerimizi gerçekleştirdik. Denetimler sonucunda herhangi bir eksikliğe rastlanmadı. Şunu açıkça söyleyebilirim, pazarda fiyatlar düştü. Beklenen düzeyde olmasa da düşü vatandaşın hoşuna gidecektir. Alışverişlerimizi pazardan yapalım, marketlerden ziyade pazardan yapılacak alışverişler ekonomik döngüyü hızlandıracaktır. Önümüzdeki günlerde fiyatların daha da düşmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech