Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınok otobüse bindi

Ak Parti Kepez Belediye

Ak Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Alper Altınok geçtiğimiz günlerde adı sıkıntılarla anılan Çanakkale’nin en problemli otobüs hatlarından Ç11K’ya bindi. Vatandaşla görüştü.

Çanakkale’nin beklide en problemli otobüs hatlarından olan Ç11K Çanakkalelileri her gün canından bezdirmeye devam ediyor. Hemen hemen her seferde ağzına kadar dolu olan otobüs içerisinde vatandaşlar günün hangi saati olursa olsun ufak tartışmalara maruz kalıyorlar. Konu defalarca kez basında yer bulmasına rağmen halen Ç11K ile ilgili net bir çözüm üretilemedi.

Kepez Belediye Başkan Adayı Alper Altınok geçtiğimiz günlerde önce durakta bulunan vatandaşlarla görüştü, daha sonrasında kent kartını cihaza okutup otobüste yerini aldı. Otobüs içerisinde vatandaşlarla tek tek konuşan Altınok farklı bir seçim çalışmasını tamamlamış oldu.

Konuyla ilgili sosyal medyada paylaşımda bulunan, Ak Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Alper Altınok, “Kepez’in dertlerine, sorunlarına talibiz daha yaşanabilir daha ferah daha modern bir Kepez için Belediye Başkanlığı’na talibiz. Bugün toplu taşıma aracı kullanan Kepezli hemşerilerimizle sohbet edip fikir alışverişinde bulunduk. Her şey Kepez için” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech