Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mutan, “Gökhan Bayram’ı yediler!”

Kepez Belediye Başkanı Dr.

Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan dün saat 11.00’de basın mensupları ile bir araya geldi. Aylık olağan basın toplantısında Başkan Mutan, nüfus sayılarından Gökhan Bayram’ın adaylığına kadar farklı konularda açıklamalarda bulundu. Başkan, “Gökhan Bayram’ı yediler” vurgusunda bulundu.

Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan dün saat 11.00’de aylık olağan basın toplantısı için kameraların karşısına geçti. Mutan düzenlemiş olduğu basın toplantısında, Kepez’in artan nüfusuna, imar barışının siyasi ranta dönüşmesine ve Gökhan Bayram’ın adaylığına kadar farklı konularda açıklamalarda bulundu.

“Kepez Türkiye’nin en büyük beldesi olmaya devam ediyor”

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, “TÜİK tarafından ülke nüfusu adrese dayalı sistem tarafından hesaplanıyor. Ben yerelden yola çıkarak hala Türkiye’nin en büyük Beldesi olmayan devam eden Kepez ile birlikte birkaç noktaya dokunacağım. 2017’ye göre Kepez’in nüfusu 25 bin 544. 2018’de ise şu anda 28 bin 34… Kepez’de bir yılda 2 bin 490 kişi artmış. Yıllık artış oranı 9,75. Çanakkale genel anlamda nüfusu artan bölgelerden birisi. Artan nüfusun yüzde 25’ini Kepez alıyor. Merkez’in 132 bin olan nüfusu 136 bine çıkıyor.

“İmar Barışı, “Yanına Kar Kalsın” kanunu olsun”

İmar Barışı’nın adını değiştirmek gerekiyor yeni adı Yanına Kar Kalsın olmalıdır. 2017’den önce yapılmış kaçağı tespit edilmiş, mahkemeye suç duyurusunda bulunmuş yapı kayıt kaydı almış. Amca yanına kar kalsın barışından faydalanmış oldu. Haziran ayının sonuna kadar süreç uzatıldı ve yapacak bir şey kalmadı. Bu süreç seçim rüşvetine dönüştü. Biz hala kaçaklarla boğuşuyoruz. Kaçak imar ve imalatlarla ilgili mücadeleye devam ediyoruz. Bizi vatandaşla kavga ettiriyorsun, sen barışıyorsun biz kavgalı kalıyoruz. Düşünülmeden çıkarılmış bir yasadır. ,

“Gökhan Bayram’ı yediler”

Daha geçen ay Gökhan Bayram İYİ Parti’nin adayıydı. Bir kumpasa denk getirildi ve bir şekilde yollandı. Gökhan Bayram bu işi yapar. Benim paydamda Kepez’im zarar görmesin vardı. Bu işi yapabilecek adamlar yönetime gelsin. Gökhan Bayram bağımsız adayım dedi ama bağımsız olmak zordur. Adaylar YSK’ya teslim edilsin, adayları bir net bir şekilde görelim ondan sonra ben konuşacağım. Gökhan Bayram’ı yediler” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech