Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahve ziyaretleri sürüyor

Biga Belediye Başkanı ve

Biga Belediye Başkanı ve CHP’li Aday İsmail Işık, seçim çalışmaları kapsamında kahve ziyaretlerini sürdürüyor.

İlçedeki seçim çalışmalarına devam eden Biga Belediye Başkanı ve CHP’li Aday İsmail Işık, Çarşı merkezinde yer alan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partilileriyle buluştu. Başkan Işık ve beraberindekiler Çiçeklidede Spor Kulübü Lokali’ne kadar yürüdüler. Lokalde yoğun bir kalabalığın ilgisiyle karşılanan Başkan Işık’a Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İsmail Göven mahalle sakinleri adına çiçek takdim etti.

Kahvede toplanan kalabalığa hitap eden Biga Belediye Başkanı İsmail Işık özetle şöyle konuştu:

“HEP BİRLİKTE KARAR ALDIK”

“2014 seçimlerinde seçim broşürlerini dağıttık. O dönem sizlere ‘Bu seçim broşürlerini kaybetmeyin, bunları atmayın’ demiştik. Bunlar bizim sözümüz, senedimiz, teminatımızdır’ dedik. O seçim beyannamemize bağlı kalarak orada ne yazıyorsa 5 yılda gerçekleştirdik. Bir tanesi yarıda kaldı. Orada Koca Köprü’ye bir görsellik kazandırmak yazıyordu. 37’nci günde Devlet Su İşleri, Valilik, Kaymakamlık, Polis o köprünün tamamlanmasına izin vermediler. Bir gün daha çalışsaydık tamamlayacaktık. Ne yazık ki 37 gün sonra bu hale geldi. Biz de Biga’yı siyasi bir tartışmaya sokmak istemedik. Kavaklık’ta yapacağımız işimizi o bölgedeki vatandaşlarımıza sorduk. Şirintepe’deki çalışmamızı oradaki vatandaşlarımıza sorduk. Çarşı merkezimizdeki düzenlemelerimizi çarşı esnafımızla toplantılar yaparak kararlaştırdık. Karar alma süreçlerine bu kentte yaşayan insanları da kattığımız zaman hem yaptığımız projeler daha kullanışlı ve eksiksiz oluyor hem de kullanımı daha verimli oluyor.”

“BİR 5 YIL DAHA BİRLİKTE YÖNETELİM”

“Atatürk Kültür Merkezi bölgenin en büyüğü. 3600 insanımız her hafta kurslarımızdan yararlanıyor. Yine Şehir Parkımız özellikleri ile bölgemizin önemli sosyal alanlarından biri. Katlı otoparkımız, kapalı pazaryerimiz büyük yatırımlarımız. Çarşı merkezimizi esnafımız daha çok kazansın diye, insanımız daha rahat gezebilsin diye açık hava alışveriş merkezi şeklinde yeniden düzenledik. Tek şeritte araçlar duruyordu. Bu araçlardan insanlar geçemiyordu. İşyerleri araçlardan görünmüyordu. Araçları kaldırdık. Tretuvarları yayaların kullanımına açtık. Yol, asfalt ve parke taşı anlamında geçtiğimiz 10 yılın 2 katını biz gerçekleştirdik. Hâlâ da eksiklerimiz var. Onları da tamamlamak için çalışıyoruz. Bu coşku ve sıcak karşılama için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Daha yapacak işlerimiz var. Onun için bir 5 yıl daha Allah’ın izni ve sizlerin isteği ile Biga’mıza hizmet etmek istiyorum.”

Konuşmanın ardından istek üzerine özçekim de yapan Başkan Işık, daha sonra lokali dolduran vatandaşlara ilgi için teşekkür etti.

Kahve ziyaretine CHP Biga İlçe Başkanı Atilla Diren, CHP Biga Kadın Kolları Başkanı Melek Şahin, belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda bölge sakini vatandaşlar katıldılar. Çaylar Başkandan sloganıyla başlayan Halk Meclisi toplantılarının ilki de yine Çiçeklidede Spor Kulübü Lokali’nde gerçekleştirilmişti.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech