Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yüreğimiz Ezine’de Kaldı!

Ezine’de, araçları ile Menderes

Ezine’de, araçları ile Menderes Çayı’na sürüklenen ve bir süredir kendilerinden haber alınamayan 4 çocuğun 3’ünden, dün acı haber geldi. Çanakkaleli siyasetçiler ise ailenin acısını sosyal medyadan paylaştıkları başsağlığı dilekleri ile paylaştılar.

Tüm Türkiye’yle birlikte Çanakkale’nin kalbi de son üç gündür Ezine’de atıyordu. Araçlarıyla birlikte Menderes Çayı’na sürüklenerek gözden kaybolan 4 gençten umutlu bir haber beklerken, dün maalesef herkesi kahreden o haber geldi. Araç bulunmuş, 4 kişiden Ferhat Çil, Batuhan Kızıl ve Mehmet Yalçın isimli gençlerin cansız bedeni ise o aracın içine sıkışmış haldeydi.

Bunun üzerine Çanakkale’de siyasetin önde gelen isimleri de ailenin acısını paylaşmak için sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundular. İşte onlar bazılar…

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu: Acımızın tarifi yok! Kelimeler kifayetsiz kaldığı bir andayız. Ezine’de canlarımızı, çocuklarımızı kaybettik. Biricik yavrularımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Mekânları cennet olsun. Çanakkale’mizin, Ezine’mizin başı sağ olsun.

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan: Ezine’de araç içinde sele kapılarak hayatlarını kaybeden çocuklarımız Ferhat Çil, Batuhan Kızıl ve Mehmet Yalçın’ın acılı ailelerine Allahtan sabır diler, kayıp çocuğumuz Barış Kurt’a da en kısa sürede sağ salim ulaşılmasını temenni eder, Çanakkale’mize baş sağlığı dilerim.

CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek: Çanakkale Ezine’de suya kapılarak kaybolan gençlerimizden maalesef acı haber geldi. Allah rahmet eylesin. Ailelerinin, Çanakkalelilerin ve hepimizin başı sağ olsun.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan: Ezine ilçemizden maalesef üzücü haber geldi. Gençlerimizin cansız bedeni suya kapılan araç içerisinde bulundu. Hayatını kaybeden gençlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ailelerinin ve hepimizin başı sağ olsun. Acımız büyük.

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan: Ezine İlçemizden dün akşam 4 gencimizin 3’ünden gelen acı haberin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Diğer kayıp gencimize ulaşılmaya çalışılıyor. Hayatını kaybeden gençlerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

CHP Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz: Acılı ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Çanakkale Ezine’de sele kapılan araçta 3 gencin cansız bedeni bulundu. Kayıp diğer gencin bulunması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız: Ezine ilçemizde araçlarıyla Menderes Çayına sürüklenerek kaybolan 4 gencimizin maalesef 3’ünün cansız bedenlerine ulaşıldı. Rabbim ailelerine sabırlar versin. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.

CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan: Ezine ilçemizden üzücü haber maalesef geldi. Gençlerimizin cansız bedenlerine ulaşıldı. Hayatını kaybeden gençlerimize Allah’tan rahmet diliyor acılı ailelerine başsağlığı diliyorum.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech