Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bülent Turan: “Ruhu HDP’li, Adı CHP’li!”

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, eleştiri oklarını bir kez daha CHP’ye yöneltti. Turan, CHP’nin HDP ile aynı düzlemde hareket ettiğini iddia ederek “Kadıköy’de ruhu HDP’li, adı CHP’li birisini başkan yaptılar. Şu an gelinen yerde HDP ile CHP’nin hiçbir farkının olmadığını adaylarda gördük” şeklinde konuştu.

Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin son dönem adaylarının HDP kökenli olduğunu belirterek “Kadıköy’de ruhu HDP’li, adı CHP’li birisini başkan yaptılar. Şu an gelinen yerde HDP ile CHP’nin hiçbir farkının olmadığını adaylarda gördük” ifadelerini kullandı.

“Ruhlarını Kandil satın almış”

Turan, Kadıköy’deki adayın açıklamalarına dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Kadıköy’de adam açıklamalarında ‘Diren Dicle, Kadıköy seninle’ diyor. Bu, şu demek; Dicle’de ‘çukur’ operasyonu yapılırken, askerimizi PKK şehit ederken ‘Diren Dicle, Kadıköy seninle’ diyecek kadar Atatürk’ün partisinden, hatırasından uzaklaşmış, ruhunu Kandil satın almış. O yüzden kim ne derse desin, Kılıçdaroğlu’nun başkanlığından sonra değişen süreçle ne Baykal’ın ne de Atatürk’ün hatırası kaldı.”

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech