Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Liderlik mücadelesi kızıştı

Çanakkaleli sporseverlerin ilgi ile

Çanakkaleli sporseverlerin ilgi ile takip ettikleri Süper Amatör Erkek Futbol Ligi’nde 14. Hafta müsabakaları tamamlandı. Süper Amatör’de liderlik mücadelesi kızıştı.

Çanakkale’de futbol severlerin ilgi ile takip ettikleri Süper Amatör Ligi’nde geçtiğimiz hafta sonu 14.hafta müsabakaları tamamlandı. Müsabakalar sonucunda Süper Amatör’de liderlik mücadelesi kızıştı.

14.Hafta müsabakaları şu şekilde sonuçlandı: Çardakspor 0-3 Ezinespor, Çanakkalespor FK 0-1 Yeni Çanspor, Bozcaadaspor 3-1 Geliboluspor, Yenicespor 2-2 Gökçeadaspor, Kepezspor 3-0 Küçükkuyu Gençlerbirlirliği, Karabiga Belediye Gençlikspor 2-0 Lapsekispor.

Oynanan müsabakalar arasında en dikkat çekici olanı Bozcaadaspor ile Geliboluspor arasında oynandı. Bozcaada 20 Eylül Stadında Pazar günü saat 13.00’te oynanan müsabakada Lider Geliboluspor en yakın takipçisi Bozcaadaspor karşısında mağlubiyet ile tanıştı. Haftalardır bileği bükülmeyen lider takipçisinden 3 gol birden yedi.

Böylelikle üst sıralarda puanlar birbirine yakın hale geldi. Lider Geliboluspor 31 puanla birinci, Bozcaadaspor 30 puanla ikinci, Yeni Çanspor 30 puanla üçüncü.

Bu sezon çok iyi bir çıkış yakalayan Bozcaada ekibi ada halkının da desteği ile hızlı yükselişini sürdürüyor. Geliboluspor ise haftalardır süren liderliğinde Bozcaadaspor’un nefesini ensesinde hissetmeye başladı.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech