Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Araç bulundu

Ezine’nin Akköy köyünde geçtiğimiz gün saat 22.00 sularında içerisinde 4 gencin olduğu otomobil sulara kapıldı. Gençler kısa sürede suyun akış hızıyla beraber kayboldular. Bölgede üç gündür sürdürülen arama faaliyetlerinin sonunda gençlerin içinde bulundukları araca ulaşıldı. Haberimiz yayına hazırlandığı saatlerde gençlerden birinin cansız bedenine ulaşıldığı yönünde bilgi geldi.

Geçtiğimiz günlerde saat 22.00 sularında Ezine’ye bağlı Akköy köyünde 4 genç Menderes Çayı’ndan karşıya geçmeye çalıştılar. Gençler yağmurunda etkisiyle yükselen çayda bir anda sulara kapılarak kayboldular. Gençlerden saat 22.00’den sonra bir daha haber alınamadı. Gençlerin sayıları elde edilen bilgilere göre sürekli olarak değişiklik gösterirken, son olarak kişi sayısı 4 olarak belirtildi.

Gençlerin Menderes Çayı’nda kaybolmalarının ardından arama kurtarma faaliyetleri kısa bir süre içerisinde gerçekleşti. Arama kurtarma faaliyetlerine çevre illerden farklı ekiplerde katıldılar. Olayın yaşanmasının üzerinden 3 gün geçmesine rağmen umutlar tükenmedi. Acılı aileler gençlerden gelecek habere kenetlendiler.

Dün bölgede yürütülen arama-kurtarma çalışmalarına Çanakkale ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlükleri, Deniz Polisi, Su altı ekipleri, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı ekipleri, AFAD ekipleri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Ayvalık İtfaiye Amirliği ve Ezine Belediyesi İtfaiye ekipleri de katıldı.

Çalışmalar sırasında su altında yer tespiti için kullanılan x-ray cihazı da ekipleri tarafından arama faaliyetlerinde kullanıldı.

Haberimiz yayına hazırlandığı saatlerde gençlerden üçünün cansız bedenine ulaşıldığı yönünde bilgi geldi.

 

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech