Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trafikte iki tekerlere dikkat!

Geçtiğimiz günlerde Esenler Mahallesi

Geçtiğimiz günlerde Esenler Mahallesi Barış Caddesi üzerinde kurye motoru ile bisiklet çarpıştı. Bisiklette hasar meydana gelirken, yere düşüp, kalkıp tekrar sipariş için yola koyulan kurye şaşırttı. Çok sayıda motosiklet ve bisikletin olduğu Çanakkale’de dikkatsizlik sonucu zaman zaman büyük çapta kazalarda meydana geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Esenler Mahallesi Barış Caddesi üzerinde kurye motoru ile bisiklet çarpıştı. Bisiklet sürücüsü Batuhan Küçük çarpmanın şiddeti ile yere düştü. Kendisi gibi yere düşen motosiklet sürücüsünü ayağa kaldıran Küçük, daha sonrasında maddi hasar alan bisikletini tamirciye götürdü. Kuryeci ise düştüğü yerden kalkıp motoruna binip tekrar yol düştü.

Batuhan Küçük olay hakkında, “Motorcu pizzacıydı. Ara sokakta hızla gelerek bana çarptı. Ben bisikleti bırakıp hemen atladım ama bisiklet yamuldu. Kendisini yerden kaldırdım. Bisiklet önemli değil, önemli olan bu kentte bisiklet ve motosiklet sürücülerinin hayatı. Özellikle paket servis motorları dar sokaklarda sipariş yetiştirebilmek için süratli giderek hayatlarını tehlikeye atıyorlar” ifadelerini kullandı.

Konu taraflar arasında tatlıya bağlandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech