Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞKUR ve SGK İl Müdürleri MÜSİAD’ı ziyaret etti

Çanakkale İŞKUR Müdürü Ali

Çanakkale İŞKUR Müdürü Ali Çalışkan ve SGK İl Müdürü Hilmi Ercan, MÜSİAD Çanakkale Şubesi’nin yeni başkanı Şerif Mutlu ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Çanakkale İŞKUR’un haberine göre İŞKUR ve SGK İl Müdürlükleri istihdamın korunması ve arttırılması, nitelikli istihdamın desteklenmesi gayesiyle İŞKUR ve SGK tarafından sunulan teşviklerin uygulamalarındaki yeniliklerin duyurulması maksadıyla bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan ve SGK İl Müdürü Hilmi Ercan, MÜSİAD Çanakkale Şubesi 4. olağan kongresinde yönetim kurulu başkanlığına seçilen Şerif Mutlu’yu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette, aktif işgücü hizmetleri, kısa çalışma ödeneği, ücret garanti fonu, istihdamın arttırılmasına yönelik ilave istihdam teşvikleri ve 7143 sayılı yapılandırma ödeme sürelerinin uzatılması hakkında kurul üyelerine bilgi verdiler. Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan konu ile ilgili yaptığı açıklamada İŞKUR ve SGK İl Müdürlüklerinin düzenli olarak dernekler, sivil toplum kurum ve kuruluşlarına yönelik bilgilendirme ziyaretlerine devam edeceklerini belirtti.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech