Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlyas Terzi ‘Çılgın’ Projelerini Anlattı!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi, dün düzenlediği basın toplantısı ile ‘çılgın’ olarak addedilen projelerini tanıttı. Terzi, katılımın oldukça düşük olduğu toplantıda seçilmesi durumunda hayata geçireceği projelerini tek tek anlattı.

Çılgın projeleriyle adından söz ettiren Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi, dün basın toplantısı düzenledi. Toplantı boyunca başkan seçilmesi durumunda hayata geçireceği projelerine değinen Terzi, en çok ise ‘tramvay’ projesi üzerinde durdu.

Terzi şu ifadelere yer verdi:  “Benim amacım benim hayalim, tramvayla insanların hayatını kolaylaştırmak. Mesela düşünün, üniversite öğrencisiniz, merkeze gitmeniz gerekiyor ama ulaşım çok büyük problem oluyor. Tramvay olursa bineceksiniz tramvaya, dilediğiniz yerde kolayca ineceksiniz. Tramvayın yanında otoyol olmaması ise en güzel yanı olacak.”

İlyas Terzi, tramvay yolunun çok da maliyetli olmayacağını belirterek “Tramvayın vagonları kendimiz üreteceğiz. Maliyetine gelirsek de, yapılacak bir yoldan çok da farklı olmayacak. Ya aynı olur ya iki az ya iki fazla. Bunlar aslında çılgınca şeyler değil. İnanırsak yapamayacağımız hiçbir şey yok” dedi.

Sarıçay’daki kirlilik sorununa da çözüm üreteceği belirten Terzi, “Oradaki çamurları temizleyeceğiz, eskisinden çok daha iyi bir görünüme kavuşturacağız. Şehirdeki her değişikliği, halkın yorumuna göre yapacağız. Ben Çanakkale’de çözülemeyecek hiçbir problem göremiyorum” şeklinde konuştu.

Esra Çanlı

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech