Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Işık, Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

Biga Belediye Başkanı İsmail

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga halkı ve esnafıyla buluşmaya devam ediyor…

İlçede faaliyetlerine son hız devam eden İsmail Işık, geçtiğimiz gün yine pek çok ziyaret gerçekleştirdi. Işık’ın ilk adresi taksi durağı oldu. Burada taksicilerle bir araya gelen Işık, “Biga Taksi Durağı’nda taksici esnafımızla bir araya geldik. Keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. İlgileri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Işık’ın bir sonraki adresi ise Doğtaş oldu. Işık, bu ziyaretiyle ilgili olarak ise “İlçemize, ilimize ve ülkemize değer katan Doğtaş’ı ziyaret ettik. Cuma Namazı öncesi işçi kardeşlerimizle birlikte sohbet ettik. Biga’yı hep birlikte güzelleştirdik. Daha güzel bir Biga ortaya çıkarmanın nasıl mümkün olacağını konuştuk. Daha güzelini de hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Helvacı Kıraathanesi’ni de ziyarete den İsmail Işık, burada esnafla simit-çay keyfi yaptı. Işık, bu ziyaretiyle ilgili olarak ise “5 yıldır olduğu gibi yine esnafımızın yanındayız. Ekonomik anlamda zor günler geçiren esnafımıza destek olacak, ilçemizin ekonomisine katkı sağlayacak projelerimizi hep birlikte hayata geçireceğiz. Biga’mızı hep birlikte daha güzel bir ilçe haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech