Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EMITT’te Çanakkale Rüzgârı Esiyor!

Çanakkale, ‘Troya Yılı’ ilan

Çanakkale, ‘Troya Yılı’ ilan edilen 2018’in ardından 2019’da da ‘Troya’ rüzgârını estirmeye kararlı! Bu yıl İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 23’üncüsü düzenlenecek EMITT Fuarı’na yönelik yoğun katılım da bunun ispatı niteliğinde… 31 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuarda Çanakkale’nin sosyal ve kültürel anlamda pek çok değeri ilin önde gelen kurum ve kuruluşları ile tanıtılıyor…

Bu sene 23’üncüsü düzenlenen EMITT Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. 31 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuara, Türkiye’den ve dünyadan pek çok kurum ve kuruluş yoğun katılım gösterdi.

Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı kabul edilen EMITT’e Çanakkale’den katılım da oldukça yoğundu. Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve çok sayıda kurumun yer aldığı fuarda Çanakkale, 5. Holl – C500 standında tanıtılacak.

Çanakkale stantları ziyaretçilerini bekliyor!

Yerli yabancı pek çok profesyonel turizm ziyaretçisinin ve satınalma heyetlerinin ilgi gösterdiği fuar da Troya Müzesi’nin bir maketi de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu.

Çanakkale’nin, şehrin kültürel mirasından doğal güzelliklerine, el işçiliğinden mutfağına kadar birçok alanda tanıtımı gerçekleştirileceği fuara ilerleyen günlerde damga vurması bekleniyor…

“Çanakkale’de tanıtılmaya değer ne çok zenginlik var!”

Fuara yoğun katılım gösteren Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da EMITT’in şehrin tanıtımını gerçekleştirmek için bir şans olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Çanakkale de tanıtılmaya değer ne çok zenginlik var, bir kez daha gururla gördük. Emitt 2019’da yerimizi aldık, bizi ziyarete gelin. Çanakkale’nin tanıtımı için fuarda yer alan herkese kolaylıklar dilerim.”

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech