Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Öyle Bir Adamın Yardımcısı Olmayı Hakaret Sayarım!”

CHP ve İYİ Parti arasındaki ittifaklar gereği, Kepez’den belediye başkan adaylığı geri çekilen Gökhan Bayram, İYİ Parti Genel Merkezi’nde birtakım görüşmelerin yeniden dizayn edildiğini belirterek parti yönetimine seslendi: “Belediye Başkan yardımcılığı teklif edildiğinde, bizim adamımız öyle bir adamın yardımcılığını yapmayı hakaret sayıyor deyin!”

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti arasında Gökçeada ve Kepez krizi çözüldü. Seçimlerde Kepez’de CHP’nin adayı Birol Aslan desteklenecekken Gökçeada’da ise İYİ Parti’li Ünal Çetin seçimlere girecek.

Fakat çözülen bir siyasi düğüm yeni bir düğümü daha beraberinde getirdi. İYİ Parti’nin Kepez için belediye başkan adayı olan Gökhan Bayram, adaylığının çekilmesinin ardından kulislerde dolaşan bir iddiaya çok sert yanıt verdi.

“Görüşmeler yeniden dizayn edilebilir”

Bayram, Genel Merkez’de birtakım görüşmelerin yapıldığını ve bazı şeyler revize edilebileceğini belirterek şöyle dedi: “Umut kıpırtıları var gibi… Duyduğum edindiğim bilgiler; Genel Merkez’de birtakım görüşmelerin yeniden dizayn edildiği, bu noktada arkamda durulması konusunda refleks geliştirdiği… Bu çabaları duyuyoruz.”

“Lütfen bu lafı uzattırmayın!”

Bayram, başkan yardımcılığı teklif edilmesi halinde ise bunu kendine hakaret sayacağını belirterek “Böyle bir mevzu görüşülecekse, buradan yüksek sesle şunu söylüyorum, parti yöneticilerinden istirham ediyorum; böyle bir şeyde bana belediye başkan yardımcılığı teklif edildiğinde lütfen bu lafı uzattırmayın! Bizim adamımız senin gibi bir adamın yanında yer almayı kendine ağır bir hakaret sayıyor, deyin!” şeklinde konuştu.

Esra Çanlı

 

 

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech