Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Kültür ve Sanat Merkezi ses getiriyor

Çan Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen Kültür ve Sanat Merkezi Türkiye çapında ses getirmeye başladı. Konuyla ilgili Oyuncu Tamer Levent bir sosyal medya paylaşımında bulundu.

Çan Belediyesi tarafından yapılan Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezi geçtiğimiz günlerde Ak Partili Milletvekillerinin katılımları açıldı. Açıldığı günden bugüne memleket çapında ses getiren Kültür ve Sanat Merkezi için oyunu Tamer Levent sosyal medyada bir video paylaştı. Paylaşıldığı dakikadan sonra kısa sürede birçok vatandaş tarafından izlenen video için, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, “Gurur duyduk” değerlendirmesinde bulundu.

“Abdurrahman Kuzu’yu kutluyorum”

Oyuncu, “Çan Belediye Başkanı sayın Abdurrahman Kuzu’yu sevgiyle, saygıyla kutluyorum. Çan’da açılan Sanat, Kültür ve Gençlik Merkezi’nin gerçek bir vatanseverlik olduğunu düşünüyorum. İnsana yatırım bu ülkenin gelişmiş medeniyetler seviyesine çıkmasına neden olacaktır.

Sevgili başkanım gerçekten bu faaliyetiniz son derece önemlidir. Ben sanata evet sözcüğünü kullanarak, bu faaliyetin tüm Türkiye’de model alınması gerektiğini düşünüyorum. Saygılar sunuyorum, kutluyorum” cümlelerini paylaştı.

“Böyle bir övgüye mazhar olmak bizi onurlandırdı”

Yapılan bu paylaşıma karşılık Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana sanatı, sanatçıyı her daim destekledik, saygı duyduk, sahip çıktık. Şimdi Türkiye’nin tanınmış isimlerinden, duayen oyuncu Tamer Levent’in böyle güzel bir övgüsüne mazhar olmak bizi onurlandırdı. Sanata Evet” değerlendirmesinde bulundu.

Tunahan Ünsal

 

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech