Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuru Ciltler İçin Aloe Vera Mucizesi!

Faydaları saymakla bitmeyen Aloe

Faydaları saymakla bitmeyen Aloe vera bitkisi, özellikle kuru cilt tipleri için bir numaralı besleyici kaynak! Cildi yumuşatan, gençleştiren ve toksinlerden arındıran bu bitkiyi evinizde kendiniz de yetiştirebilirsiniz.

Kullanımı, çok eskilere dayanan Aloe Vera, uzun yıllardır kozmetik sektöründe yaygın olarak kullanılıyor. Cilde gerekli nemi ve PH dengesini kazandıran bu mucizevi bitki, kremlerin, şampuanların içinde her ne kadar çokça bulunsa da bitkiden maksimum oranda faydalanmanız için bitkiyi bizzat yetiştirebilirsiniz!

Cilde gerekli tüm bakım için tek bir bitki!

Oldukça uygun maliyetle alacağınız tohumu, küçük bir saksıya eker ve bitki büyüdükten sonra yapraklarından çıkan saf Aloe Vera özünü cilt bakım rutininize eklerseniz kısa zamanda iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Yaşlanma probleminiz, mimik çizgileriniz, geçmek bilmeyen sivilceleriniz varsa bu bitkinin özünü tıpkı bir jel gibi yüzünüze düzenli aralıklarla uygulayabilirsiniz.

Bitkinin özünden gelen derinlemesine besleyicilik, kısa zamanda cilt tonunuzu eşitleyerek sizlere gözle görülür sonuçlar verecektir. Kuru ciltleri yumuşatan, yağlı ciltlerde ise sivilce problemini en alt düzeye indiren Aloe Vera’dan en doğru sonucu almak için, bitkinin özünü ince bir tabaka halinde geceleri cildinize yedirin…

Esra Çanlı

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech