Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Para yemeye mi hizmet etmeye mi?

Esnaf Odaları, dün saat 10.00’da Ticaret Borsası’nda bilgilendirme toplantısında kent merkezi ve ilçelerinden gelen oda başkanları salonda yerlerini aldı. Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, “Biz başkanlığı meslek haline getirmedik, bu makamda hizmet etmek için oturuyoruz” vurgusunda bulundu.

Esnaf Odaları Birliği tarafından, dün saat 10.00’da Ticaret Borsası’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda, bir yıllık faaliyetler masaya yatırılırken, önümüzdeki dönemde neler yapılacağı, ne tip yollar izleneceği de konuşuldu. Toplantıda basına hitaben kürsüye çıkan Odalar Birliği Başkanı Ünal Özcan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Döviz kurundaki dalgalanmalar esnafları oldukça etkiledi!”

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, “Bu bizim yasa gereği yılda iki defa olağan düzenlediğimiz bir toplantıdır. Yapılması gereken neler var, hangi çalışmalar yapılıyor bunları değerlendiriyoruz. Özellikle 2018 yılı ülkemiz genelinde seçim yılı olarak geçti. Yerel Yönetim seçimlerine az bir zaman kala, cumhurbaşkanlığı seçimleri, genel seçimler, milletvekilliği seçimleri, bizim genel kurulumuz birçok seçim geçirdik. Bu süre içerisinde son 3-4 ayda dış güçler kaynaklı ülkemizde döviz kurumda değişmeler meydana geldi. Esnafların olduğu kadar tüccarlarda bu döviz kurundaki dalgalanmalardan oldukça etkilendi.

“Doğru bildiklerimizi her platformda anlatacağız”

Biz yaşadıklarımızı eğer anlatmazsak sorun bizdedir demektir. Doğru bildiklerimizi her platformda anlatacağız, değerlendireceğiz. Bu ülke bizim. Bu zor günlerden geçerken, bu ülkenin daha güzel olacağına inanıyoruz. Şu anda şükürler olsun terörle ilgili olaylar asgariye indi. Bu durumdan hepimiz mutluyuz. Biz ülkemiz içerisinde birlik ve beraberliği sağlarsak bizim aşamayacağımız sorun yok. Bu duygularla konuları özetlemeye çalıştım.

“Tüm teşkilâtın yanında olacağız”

Esnaf Odaları birliği olarak tüm teşkilatların yanında olacağız. Hiçbir odada başkanın ve genel sekreterin oturamayacağı yer olmayacak dedik ne gerekiyorsa üzerime düşeni yapmaya çalışıyoruz.

“Birliği 475 Bin TL kâra soktuk”

Biz göreve gelirken birileri ‘para yemeye geliyorlar’ dedi. Kasada 2 Milyon TL para bıraktık. 38 yılda 2 Milyon TL bıraktık, ‘bize para yemeye geliyorlar’ dedi. 6 aylık dilim içerisinde odalara yapılan yardım ve tazminatlar dışında birliği 475 Bin TL kara geçirdik. Para yemeye mi geldik hizmet etmeye mi? Biz başkanlığı meslek haline getirmedik!” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech