Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kepez Belediyesi sendikalarla masaya oturdu

Kepez Belediyesi ile Belediye

Kepez Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında 2019 yılını kapsayan bir yıl süreli toplu iş sözleşmesi, Balıkesir ve Çanakkale Şube Başkanı Yüksel Özden ve Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan tarafından imzalandı.

Belediye İş sendikası Başkanvekili Nermin Erdoğan’ın da katılım sağladığı toplu iş sözleşmesinde açıklamada bulunan Balıkesir ve Çanakkale Şube Başkanı Yüksel Özden, “Norm kadrolu işçileri kapsayan maaş zam oranlarının ve sosyal haklarının iyileştirilmesi için görüşmeler sağladık. Bugün itibariyle imzalamış olduğumuz sözleşmede işçilere enflasyonun üzerinde %22 oranında zam ve sosyal haklarda %30 artış yapılmıştır. Başkanımız Ömer Faruk Mutan’a günün anısına özel kahve fincan takımı armağan ederek, çalışanlar adına teşekkürlerimizi ilettik” şeklinde konuştu.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, Kepez Belediyesi norm kadrolu işler için sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, Şube Başkanı Yüksel Özden’e Kepez Belediyesi tarafından “2019 ATATÜRK YILI” için hazırlanmış olan çerçeveli Atatürk fotoğrafını armağan etti.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech