Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Eğitim

“Çanakkale’de iş çığırından çıktı!”

Kamu Sen Çanakkale Şubesi dün İl Sağlık Müdürlüğü önünde bir basın açıklamasında bulundu. Kamu Sen, “İl Sağlık Müdürlüğü’nün ayrımcı, kayırıcı ve iyi niyetli olmadan politikalar yürüttüğünü” iddia etti.

Kamu Sen Çanakkale Şubesi tarafından dün saat 12.30’da İl Sağlık Müdürlüğü önünde bir basın açıklaması gerçekleşti. Gerçekleşen basın açıklamasını Kamu Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Demirbaş okudu. Açıklamaya Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turan Çavdar da katıldı.

“Ayrım ve ötekileştirme yapılmaktadır”

Yapılan açıklamada, “Ülkemizin oldukça hassas bir dönem içerisinde olduğunu düşündüğümüz için biz böylesine hassas davranırken ne yazık ki bazı idarecilerin hala yandaş sendikacılık sevdasına tutulmalarını, ayrım ve ötekileştirme yapmalarını görmek bizi derinden üzmektedir. Böylesine talihsiz bir durum ne yazık ki Çanakkale’de yaşanmakta ve iş çığırından çıkmış durumdadır.

“Üyelerimize baskı uygulanmaktadır”

İl Sağlık Müdürü ve onun emrinde görev yapan bazı idareciler yoğun bir biçimde adeta kendilerini sarı sendikaya ispatlamak gibi bir gayretin içine girmişler ve üyelerimize baskı uygulamaya başlamışlardır. Ayrımcılık, ötekileştirme ve sendika üyelerimize üyelikten ayrılmaları için mobing uygulanmaktadır.

“İşyeri temsilcimizin görev yeri değiştirildi”

Adaletin terazisi öylesine kaymıştır ki, yetkili olduğumuz Merkez Devlet Hastanesi’nde işyeri temsilcimizin görev yeri yasa ve mevzuata aykırı olmasına rağmen değiştirilmiştir. İl ve İlçelerdeki sağlık kurumlarında üyelerimize baskı yapılmakta,  temsilcilerimizle uğraşılmaktadır.

“Açıkça uyarız, adaletsizliği deşifre edeceğiz”

Buradan açıkça uyarıyoruz! Hiç kimse idarecilikle sendikacılığı karıştırmasın ve makamını kullanarak bu işlere bulaşmasın. Kamu kurumları Ali Babanın çiftliği değildir. Devletin makamlarını ehliyetsiz, liyakatsiz kişilere emanet etmenin ağır bedellerini 15 Temmuz’da ödedik. Başka bedeller ödemek istemiyoruz. Gözüm üzerinizde yaşanan en küçük adaletsizliği her defasında deşifre edeceğim” cümleleri yer aldı.

Müdürlüğe siyah çelenk!

Kamu Sen üyeleri tarafından İl Sağlık Müdürlüğü’nün önüne siyah çelenk bırakıldı.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech