Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Başkan Gökhan’dan Vatandaşlara Bez Çanta

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kapalı pazar yerinde bulunan zabıta amirliğinin önünde açılan standa gelerek, burada vatandaşlara bez çanta dağıttı. Toplamda dağıtılan çanta sayısının ise 2500 geçtiği belirtiliyor…

‘Sıfır atık’ projesi kapsamında her geçen gün yeni bir adımın atıldığı Çanakkale’de, belediye de çevre dostu çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bunlardan biri ise bez çanta dağıtımı oldu.

Vatandaşlardan yoğun ilgi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dün kapalı Pazar yerinde kurulan Salı pazarına gelen vatandaşları güzel bir sürprizle karşıladı. Gökhan, zabıta amirliği önüne kurulan stantta, belediye görevlileri ile birlikte vatandaşlara bez çanta dağıtımı yaptı.

Stant önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar uygulamayı oldukça beğendiklerini dile getirdiler. Öte yandan gün boyu devam eden bez çanta dağıtımında, 2500’den fazla çanta dağıtıldığı bilgisi geldi.

“Çevre için atılmış bir adım olarak görüyoruz”

Ülgür Gökhan, stant başında hem çanta dağıtırken hem de gazetecilere projeyi anlattı. Uygulamanın tamamen çevre dostu olduğunu ve çantaların ücretsiz dağıtıldığını belirten Gökhan “Biz belediye olarak uzun süredir bu yönde çalışmaların içindeyiz. Bildiğiniz gibi Kent Konseyi Fevzipaşa Mahalle Meclisi’nde kadınlarımız file örüyor. Onun da yakın zamanda dağıtımını yapacağız. Bugün de burada vatandaşlarımızın pazarda, alışverişlerde kullanması için bez çanta dağıtıyoruz. Bunu çevre için atılmış bir olarak görüyoruz” şeklinde konuştu.

Esra Çanlı

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech