Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Amatör heyecanı başladı

Çanakkale’de sporseverlerin ilgi ile

Çanakkale’de sporseverlerin ilgi ile takip ettikleri Çanakkale Süper Amatör Futbol Ligi’nde ikinci devre müsabakaları geçtiğimiz günlerde oynandı. 12.Hafta maçları tamamlandı.

Çanakkale’de sporseverlerin yakından takip ettikleri Süper Amatör Futbol Ligi’nde 12.Hafta, 2.Devre müsabakaları 20 Ocak’ta oynandı.

2.Devre ilk maçlarında sonuçlar şu şekilde oldu: Yenicespor 3-0 Çardakspor, Kepezspor 1-4 Ezinespor, Çanakkalespor 1-0 Gökçeadaspor, Bozcaadaspor 6-1 Küçükkuyu Gençlerbirliği, Karabiga Belediye Gençlikspor 2-2 Geliboluspor, Lapsekispor 1-1 Yeni Çanspor

1.Devreyi lider olarak kapatan Geliboluspor, geçtiğimiz hafta Biga’da deplasmana çıktı. Geliboluspor sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Lider takibini ısrarla sürdüren ada temsilcisi Bozcaadaspor ise Küçükkuyu Gençlerbirliği’ni sahasında ağırladı. Ada temsilcisi bol gollü bir galibiyetle haftanın en çok gol atan takımı oldu.

Ezine spor ise 4 gollü bir galibiyetle haftaya ismini yazdıran takımlar arasına girdi. Ezine temsilcisi Kepezspor deplasmanında sahadan 4-1’lik skorla ayrılmasını bildi. Süper Amatörde önümüzdeki haftalarda heyecanlı maçlar sporseverleri bekliyor.

Tunahan Ünsal

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech