Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bülent Öz kendi evinde yaşadığını ispatlamak zorunda kaldı

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Siyaseti

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Siyaseti için çok ilginç bir hadise yaşandı. CHP Çan Belediye Başkan Adayı ve geçmiş dönem Milletvekili Bülent Öz’ün evine polis geldi. Hakkında gösterdiği adreste oturmadığı için şikayet olan Öz, kendi evinde oturduğunu polise faturaları ile ispat etmek durumunda kaldı.

Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem Milletvekillerinden ve şimdilerde Çan Belediye Başkan Adayı olan Bülent Öz’ün evine geçtiğimiz günlerde polis geldi. Çan’da 27 Evler sokakta bir apartmanda eşi ile birlikte yaşayan Bülent Öz, evine döndüğünde kapıda görevli memurları gördü. Bülent Öz hakkında göstermiş olduğu adreste oturmadığına dair şikayet olduğu kendisine belirtildi. Öz, kendi evinde oturduğunu yine kendi adına gelen elektrik ve su faturası ile ispatladı.

Daha sonrasında Halk TV’de canlı yayına telefon ile bağlanan Bülent Öz başından geçenleri kamuoyu ile paylaştı. Haber yerel basını geçerek ulusal basında çok kısa sürede yayıldı.

“Polis dahi yaşanan olaya güldü”

Konuyla ilgili CHP Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz’ün görüşlerini aldık. Öz, “O gün geçtiğimiz Cuma günüydü. Hanımla mahalle çalışması yapıyorduk. Sokak sokak evleri ziyaret ettik. Bir ara eve gidelim dedik ve dairenin kapısında polis ile karşılaştık. Açıkçası yaşanan hadiseye poliste güldü. Sonuçta bizleri tanıyorlar. Kusura bakmayın hakkınızda bir şikayet var denildi. Bende kendilerine anlıyorum, siz görevinizi yapıyorsunuz cevabını verdim.

“Biz yedi göbek Çanlıyız!”

Şikayet eden partide, kişide belli ama isim vermeyeceğim. Halk TV’de canlı yayına bağlandım. Biz yedi göbek Çanlıyız. Babam 80 öncesi Çan İlçe Başkanıydı. Bizim Çan’da oturup oturmadığımızı tespit etme durumuna geldiysek bu çok manidar.

“Seçimi almışız demektir”

İş buralara geldiyse biz bu seçimi almışız demektir” dedi.

“Yaşanan olay karşısında üzüldüğümü belirtmek isterim”

Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın ise konuyla ilgili gazetemize, “Siyasi seçim çalışmaları saygı çerçevesinde yürütülmelidir. Öz ailesi Çan’ın 40 yıldır yerleşik bir ailesidir. Öz ailesi 40 yıllık Çanlıdır. Bizim adayımıza karşı yürütülen bu tarz çirkin hareketleri tasvip etmiyorum. Üzüldüğümü belirtmek istiyorum. Umarım bundan sonra daha mantıklı ilerlerler” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech