Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adayları buluşturan gece

Ziraat Mühendisleri Odası tarafından

Ziraat Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen Başak Gecesi oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Mühendisler Başak Gecesi’nde diledikleri gibi yılın stresini atarlarken, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider etkinliği birlikte takip ettiler.

Ziraat Mühendisleri Odası tarafından her yıl düzenli olarak düzenlenen Geleneksel Başak Gecesi bu sene de oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Cumartesi günü saat 19.30’da Truva Otel’de düzenlenen etkinliğe bu sene siyasiler damga vurdu. Geçen senelerde Başak Gecesi’nde görülmeyen siyasiler bu sene gecede yerlerini aldılar. Salona önce CHP İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri girdi. Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık salonda yerini aldı. Sonrasında Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan salona giriş yaptı. Ziraat Mühendisleri Odası Çanakkale Şube Başkanı Prof. Dr. Türker Savaş tarafından kapıda karşılanan Başkan Gökhan, protokol masasında yerini aldı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’dan sonra salona başka bir davetli isim olan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider girdi. Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı bu eğlenceli geceyi aynı masada yan yana takip ettiler. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı gecede ziraatçiler doyasıya eğlendiler.

Prof Dr. Türker Savaş gecenin başında yapmış olduğu konuşmasında, “Türkiye’de tarımsal üretimde ciddi sorunlar halen devam etmektedir. Zirai anlamda yaşanan sorunların en kısa zamanda çözülmesi gerekmektedir. İthalata dayalı, üretimden giderek uzaklaşmış bir toplumda, tarımsal üretimden söz edilemez” vurgusunda bulundu. Savaş daha sonrasında, “Biz bu gece burada eğlenmek üzere toplandık” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Tunahan Ünsal

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech