Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küçükkuyu’lu Minibüsçüler Kontak Kapattı

Küçükkuyu’lu minibüs şoförleri, Balıkesir

Küçükkuyu’lu minibüs şoförleri, Balıkesir Belediyesi’nin almış olduğu ‘Edremit-Küçükkuyu arasındaki 36 kilometrelik mesafede sadece 3 noktada yolcu indirme kararı’na tepkilerini göstermek adına kontak kapattı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığının SS 24 No’lu Küçükkuyu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Minibüslerine yönelik almış olduğu karar tepkilere yol açıyor. Alınan karara göre Küçükkuyu’dan Küçükkuyu’lu minibüs şoförleri, Edremit-Küçükkuyu arasındaki 36 kilometrelik mesafede sadece 3 noktada yolcu indirebilecek.

Vatandaşlar da minibüsçülere destek oldu!

Örneğin Körfez Hastanesi’nde inecek olan yolcu hastanenin önünden geçip Edremit Garajda inecek. Sonrasında ise ya taksi tutacak ya da başka bir minibüse binip hastaneye ancak öyle gidebilecek.

Kararın öncesinde Küçükkuyu-Edremit arasında yolcusunu istediği her durakta indirebilen minibüsçüler, bu alınan kararla büyük sıkıntı yaşayacaklarını belirterek karar tepki gösterdi. Kontak kapatarak protesto gerçekleştiren minibüsçülere vatandaşlar da destek oldu.

“Bu karar Küçükkuyu halkına hakarettir”

Konuyla ilgili açıklama yapan S.S. 24 No’lu Küçükkuyu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Cengiz Bilgin ise şu sözlere yer verdi: “Bu karar Küçükkuyu halkına yapılmış bir hakarettir. Minibüslere otobüs muamelesi yapılmaktadır. Bu nasıl bir karar, bunun neresi adil. Olayın mantıklı bir şekilde çözülmesini istiyoruz. Biz yolcumuzu istediği yerde indirelim istiyoruz.”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech