Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu canlara destek gerek

Bugüne kadar Kepez ve

Bugüne kadar Kepez ve Çanakkale’deki pek çok sokak hayvanına yardım ellerini uzatan Kepez Patileri, Dörtyol, Işıklar, Serçeler, Yapıldak gibi Merkez İlçe köylerindeki canlar için de destek çağrısında bulundu.

Çanakkale’deki hayvanseverler ne kadar ellerinden gelen çabayı gösteriyor olsa da, toplumun büyük kesimi hâlâ sokakta yaşayan hayvanların da kent sakini olduklarını kabul etmeyi reddediyor. Beslenme alanlarından, sürekli gözetim altında oldukları yerlerden alınarak kent merkezinden uzakta; hiçbir yiyeceğe ulaşım imkânı bulamayacakları yerlere atılan hayvanlar, hele de bu soğuk havalarda açlıkla mücadele ediyor.

Onlara bir nebze olsun yardımcı olabilmek için gece gündüz çırpınan hayvanseverlerden oluşan Kepez Patileri isimli grup ise sosyal medya hesaplarından yaptıkları çağrıyla destek istedi.

Gruptan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Gönüllülerden gelen mama destekleriyle köylerde sefalet içinde yaşamaya çalışan bu hayvanları beslemeye gittik. Durum içler acısı. Maalesef çoğu açlıktan ve hastalıktan bitik halde. İçlerinden sadece durumu en ağır olanı kliniğe alabildik. Dörtyol, Işıklar, Serçeler, Yapıldak ve civar köylerdeki bu çocukları düzenli beslemeye gitmek istiyoruz.

https://www.ormanamama.com/Kepez-patileri ya da Kepez Patileri instagram hesabımızdaki linke tıklayarak bizlere 1 kg dahi mama gönderirseniz çok seviniriz. Şimdiden teşekkürler.”

H.Ayşe İrim

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech