Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Turan, “Biz buralara kolay gelmedik!”

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan TBMM’de kürsüde yapmış olduğu konuşmasında dikkat çekti. Turan, “Biz buralara kolay gelmedik!” vurgusunda bulundu.

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın geçtiğimiz günlerde TBMM’de kürsü konuşmasında söylemiş olduğu cümleler sosyal medyada paylaşıldı. Turan’ın konuşmasının bir bölümü sosyal medyadan paylaşıldı. Turan, “Biz buralara kolay gelmedik” derken, “ne çabuk unutuyoruz” vurgusunda bulundu.

“Türkiye’nin 90’lı yıllarını bir hatırlamaya çalışın”

Bülent Turan, “Bugünlere kolay gelmedik. Bugünlere bir anda gelmedik. Türkiye’nin 90’lı yıllarını bir hatırlamaya çalışın. Baş örtüsü kavgaları, televizyonlarda Fadime Şahin görüntüleri, İMF komserleri, batan bankalar, parti kapatmalar, Meclis’te hükümet değişikliklerinin sürekli olduğu, subayların başbakanlara laf yetiştirdiği, medya patronlarının bakanlar, başbakanlar, cumhurbaşkanlarını atadıkları ve daha da önemlisi jakoben elitlerin Türkiye’nin hakimiyetini eline aldıkları bir dönemi maalesef birlikte yaşadık.

“Tüm kurulan kumpaslar boşa çıkartıldı”

O yıllardan sonra Ak Partili yıllar başladı. Ak Partili yıllarda muhtar bile olamaz dedikleri bir adamın hikayesi başladı. Onun ardından parti seçime girer ama Genel Başkan giremez gibi bir garabet süreci başladı. Ondan sonra 27 Nisan muhturasını gördük ve yaşadık. O muhturaya dik duranları ve yanında olanları gördük. Tüm kurulan kumpaslar boşa çıkartıldı, ardından Türkiye’de büyümeyi engelleyenlerin Gezi eylemlerine başladıklarını gördük. Teröristlerle birlikte meydanlara çıkanların yanında olanları gördük” dedi.

Tunahan Ünsal

 

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech