Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan: “Yalan Makinasına Jeton Atmak Gibi…”

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun aleyhine açılan davalardaki maddi tutarı ödeyebilmek için fon açmasını eleştirdi. Turan, “Bu, yalan makinasına jeton atmak gibi bir şey” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aleyhinde açılan tazminat davalarındaki maddi tutarı ödeyebilmek için CHP Milletvekillerinin maaşlarından kesinti yapılacağı bir fon hesabı açması eleştiri konusu oldu.

“Kılıçdaroğlu diline sahip olamadı diye…”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Kılıçdaroğlu’nun hamlesini doğru bulmadığını belirterek “Kılıçdaroğlu’nun diline sahip olamamasından dolayı atılan bu adım, açıkçası yalan makinesine jeton atmak gibi bir şey. Keşke ülkenin en çok oy almış ikinci partisinin genel başkanı, ağzından çıkanlara dikkat etse de böyle meseleler siyaset kurumumuzun gündemini işgal etmese” dedi.

“Temiz bir siyasi dil tavsiyesi beklerdik”

Turan sözlerine şöyle devam etti: “CHP Grubundan, böyle bir fon oluşturmak yerine partilerinin en üst makamından en alt kademesine kadar iftiradan uzak, temiz bir siyasi dil tavsiyesinde bulunmalarını beklerdik. Kaldı ki seçmen nazarında bu tip yalan ve iftiraların bir karşılığının olmadığı, bu durumun her defasında sandığa olumsuz yansıdığı aşikar.”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech