Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Teşkilatı Avcı Pilavında

İl Genel Meclisi Başkanı

İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Şahin ve beraberinde bulunan pek çok AK Partili belde başkan ve yardımcıları, Çan’ın Uzunalan köyünde Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından düzenlenen avcı pilavı gecesi düzenlendi.

Çan’ın Uzunalan Köyü’nde bir kıraathanede Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından ‘avcı pilavı gecesi’ düzenlendi. Yaban hayatın korunması konusunun masaya yatırıldığı etkinliğe Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Ömer Şahin, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, AK Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan, AK Parti Terzialan Belde Başkanı Ahmet Tümer, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ünsal Dirlik ve AK Parti Çan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Deniz Yılmaz ile çok sayıda avcı katıldı.

“Gösterdikleri ilgiye teşekkür ederiz”

Avcılar tarafından avlanan tavşan ve çulluklardan hazırlanan avcı pilavı, ayran ve tatlının ikramıyla son bulan gecenin ardından AK Parti Çan İlçe Teşkilatı bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda şu satırlara yer verildi: “Bu akşam Uzunalan Avcılık ve Atıcılık derneğinin düzenlemiş olduğu pilav ikramına katıldıktan sonra Büyükpaşa ve Küçükpaşa köylerimizi ziyaret ettik. Gösterdikleri ilgiye teşekkür ederiz.”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech