Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sokak Hayvanlarına Neler Oluyor?

Hem Çanakkale’de hem de

Hem Çanakkale’de hem de yurt genelinde son günlerde yaşanan ‘kayıp sokak hayvanları’na bir yeni dalga daha dün şehrimizde işlendi. Hayvanseverlerin iddialarına göre Dabakoğlu Tesisleri civarında bulunan sokak hayvanlarının hepsi bir günde yok oldu!

Ülkemizde sayısı her geçen artan hayvanlara yönelik şiddet ve istismar bitecek gibi değil… Özellikle son birkaç ay içinde ülkenin çeşitli illerinde ‘bir anda ortadan kaybolan hayvan’ vakaları sıklıkla yaşanır oldu.

“Şikayet geldi, dediler…”

Son olarak dün sosyal medya üzerinden dillendirilen bir iddia daha hayvanseverleri endişelendirdi. Facebook’ta paylaşım yapan Tuğçe Atay isimli bir vatandaş bir süredir besleme yaptığı hayvanları göremediğini belirterek “Çanakkale Dabakoğlu Tesisleri yakınlarındaki onlarca kedi 2 gündür kayıp. Belediyeyi aradık ve cevap olarak ‘Şikayet geldi gecen hafta bölgedekilerden, kediler her yeri pisletiyor diye. Bu hafta da ekipler inceleme için gelmişler. Fakat herhangi bir kedi toplama olayı söz konusu olmamış’ şeklinde bir yanıt aldık. Kendi kedim de dahil onlarca kedi resmen yok oldu. Varsa bir şeyler bilen, gören, lütfen yazsın” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Atay’ın bu sözlerinin ardından ise gözler belediye cephesine çevrildi. Konuyla ilgili aydınlatıcı herhangi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor…

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech